Nyheter

Nu är vi Gradient Benchmark rakt igenom

Du känner kanske till oss sedan tidigare - som Nordic Trade Research, eller Barometer, eller Handelsattityder - men nu har vi valt att låta hela verksamheten samlas under vårt grundvarumärke: Gradient Benchmark.

Gradient Benchmark är en del av Gradient Gruppen, som har 20 års erfarenhet inom kvalificerad affärsrådgivning i konsumentvarusektorn/retail - och den mest avancerade plattformen för B2B Kundbenchmarking.

Vår uppgift är att skapa konkreta underlag för ett lönsammare och effektivare affärssamarbete för samtliga aktörer i värdekedjan, över hela Norden.

Du loggar in som tidigare - med samma användarnamn och lösenord - fast nu på vår nya hemsida www.gradient-benchmark.se och har naturligtvis tillgång till samma rapporter och analyser som tidigare.

Nu har vi också lokal närvaro i Danmark

Sedan januari 2019 har vi implementerat Gradients avancerade plattform för B2B Kundbenchmarking också i Danmark.

Vår Country Manager i Danmark, Thomas Herschend, har lång erfarenhet av att erbjuda B2B Kundbenchmarking tjänster i Danmark, både inom dagligvaruhandel, servicehandel och fackhandel. Djup marknadskunskap och insikter i de specifika marknadsförhållandena inom de danska FMCG-sektorerna är en utmärkande styrka.