Kontakt

Gradient Gruppen har mer än 20 års erfarenhet av kundbenchmarking på den nordiska marknaden.

Våra affärskonsulter har alltid senior erfarenhet från verksamhets-, marknads- och försäljningsledning på några av de största och mest respekterade företagen inom FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Det innebär att vår analys och rådgivning alltid utgår från verkliga operativa och strategiska frågeställningar hos våra uppdragsgivare.

Den särskilda marknadsdynamik som präglar alla Retail-sektorer är vår hemmaplan.

Torbjörn Karlsson
Affärskonsult

Marknadsekonom med stor erfarenhet från sälj och marknadsorganisationer. Torbjörn har arbetat i över 20 år med lokalt och centralt säljarbete, ledarskap, affärsutveckling och marknadsanalys, och arbetar som affärskonsult med ansvar för kunder för våra undersökningsprodukter.

Telefon:  +46 733 430 301
E-mail:   torbjorn.karlsson@gradient-benchmark.se

Fredrik Store
Affärskonsult

Marknadsekonom med stor erfarenhet från sälj och marknadsorganisationer. Fredrik har arbetat i över 20 år med lokalt och centralt säljarbete, ledarskap, affärsutveckling och marknadsanalys, och arbetar som affärskonsult med ansvar för kunder för våra undersökningsprodukter.

Telefon:  +46 70 553 80 25
E-mail:   fredrik.store@gradient-benchmark.se

Patric Brannäs
Affärskonsult

Marknadsekonom med stor erfarenhet från sälj och marknadsorganisationer. Patric har arbetat i över 20 år med lokalt och centralt säljarbete, ledarskap, affärsutveckling och marknadsanalys, och arbetar som affärskonsult med ansvar för kunder för våra undersökningsprodukter.

Telefon:  +46 733 430 303
E-mail:   patric.brannas@gradient-benchmark.se